/ Технологии /
дизайни Подкрепен от
Опит и пазарни тенденции

В Bohe имаме квалифициран вътрешен дизайнерски екип, посветен да изпълни вашите нужди за персонализиране на матрицата. Имаме общо 9 дизайнера, включително 6 души в модула за пара, 2 в групата за домакински уреди, 8 души с 12 години опит в проектирането и месечен производствен капацитет от 25 форми.
Изработка, роден от Опит и умения
Ние работим в тясно сътрудничество с вас чрез професионална консултация при избора на подходящия материал и форма. Дизайнерите на Bohe също така оптимизират вашата визия и я правят продаваема за вашата целева аудитория с желаната от тях производителност и издръжливост. Започвайки като проста скица на хартия, всеки калъп е изкован, за да оживее вашата визия. С наша помощ можем да намерим дизайн, който да постига целите ви, като същевременно остава в рамките на бюджета ви.
4 безпроблемни стъпки в конструирането на вашата поръчкова форма
01 Представяне на дизайн
Дизайнерският екип внимателно проучва вашата концепция. Опитни членове на нашия дизайнерски екип предлагат първоначална скица. Комуникирайте с вас подробностите
02 Бързо вземане на проби
Bohe ще създаде БЕЗПЛАТНА проба на вашата матрица въз основа на финализирания дизайн и ще ви я изпрати. Пробата може да ви помогне да вземете решение за всякакви промени, преди да продължите към последната стъпка.
03 Масово производство
След получаване на авансовата вноска, ние продължаваме да произвеждаме вашата персонализирана матрица чрез нашата автоматична производствена линия.
04 Опаковка и доставка
Вашите завършени поръчки са правилно опаковани във вашата персонализирана опаковка и се изпращат до вас чрез доверени логистични компании.