/ Нашия екип /
Специален екип с богат опит
Екипът на Bohe се състои от опитни хора, които имат богат опит в изработването на форми. Всеки член също има значителна изработка, дизайнерски умения и внимание към детайла. Работещият управленски екип е отговорен за насочването на нашите служители към ефективно изпълнение на вашите поръчки. С проактивен екип, готов да ви обслужи, Bohe може да издигне позицията ви на целевия ви пазар.
У Юнху
- Основател генерален мениджър
Завършва университета в Суджоу и специализира дизайн по време на университета. След дипломирането си той се присъединява към известната японска компания Canon Group със собствените си отлични условия. По време на работата си в Canon Group той сам научи японски и притежава отлична способност за продажби. През 2013 г. започва независимата си предприемаческа кариера. След две години на утаяване и полиране той официално основа Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. през 2015 г. През 2019 г. компанията беше трансформирана и модернизирана, а Jiangsu Bohe Mold Technology Co., Ltd. беше основана в Рудонг, Нантонг.
Нашият екип
От 2001 г. той се занимава с проектиране и производство на форми и има повече от 20 години производствен опит.
Джан Буде
Заместник-генерален мениджър
Тя е била изложена на външнотърговски котировки и износ през цялата година. Управлявайте приемането и договарянето на европейски и американски клиенти.
Ху Ямей
Бизнес мениджър
Той има 20 години професионален опит в индустрията за формоване и има остра проницателност и производствена способност в настройката и модификацията на прецизни форми.
Коу Ханбинг
Директор на отдел дизайн
Тя е била изложена на външнотърговски котировки и износ през цялата година. Управлявайте приемането и договарянето на европейски и американски клиенти.
Цю Ронг
Мениджър по външна търговия
Колкото по-добри сме ние, толкова по-добър е мухълът
Чрез висок екипен дух екипът на Bohe придобива силно чувство за отговорност за изпълнение на задачите по възможно най-добрия начин. А нашето положително и ангажиращо отношение ни позволява да изградим по-добра форма и да ви служим по-добре.