/ Производствен процес /
Елитна изработка от Разширени удобства
За ефективно и точно производство ние разчитаме на многобройно международно оборудване, което е направено да издържи и помага за производството на компоненти с бързи темпове, за да изпълни квотите.
01Дискусии
На базата на технически чертежи на пресованата част матрицата се симулира с висока точност. Симулациите се извършват многократно, за да се гарантира, че няма да се появят дефекти в пресата като пукнатини или бръчки. BoHe фаза за производство на матрици с превъзходно качество и прецизност.

02Планиране на процеса
След това данните за продукта се въвеждат в CAD системата. Резултатите се разглеждат внимателно, за да се вземе решение за най-ефективния метод за производство на високоточни матрици, като се вземат предвид характеристиките на използвания стоманен материал. Въз основа на това изследване се изготвя диаграма на процеса и се предоставя на клиента.

03Дизайн
След това започва проектирането на матриците. За производството на детайл със сложни извити повърхности обикновено се изисква теглене или повече операции на пресоване. За всяка операция на пресоване са необходими чифт матрици. След завършване на дизайна на матрицата се произвежда датата за производство на матрицата.

04Планиране на процеса
По време на етапа на проектиране на матрицата се поръчват необходимите материали. Проектните данни се прехвърлят към обработващия център и операциите по първична и вторична обработка се извършват автоматично.

05Завършване и пробно пресоване
След завършване на машинната обработка всяка матрица се подлага на финална фина настройка от висококвалифициран персонал, последвано от потвърждение на пробна преса, за да се осигури максимална прецизност.

06Контрол на качеството
Готовите матрици са тествани от собствената преса на BoHe, за да се гарантира съответствие с изискванията за качество. Ако възникне проблем, инженерите се връщат към етапите на обработка и довършителни работи или дори обратно към етапа на проектиране и повтарят целия процес, за да постигнат възможно най-високо качество на матрицата.

07Доставка
Доставените матрици се монтират в производствената линия на клиента и се тестват отново. Тъй като задълбочено тестване е проведено вътрешно, матриците се нуждаят само от фина настройка в този момент. Инженерите на BoHe предоставят и технически насоки.

08поддръжка
След като матриците бъдат доставени, BoHe продължава да предоставя техническа поддръжка, докато първото превозно средство не излезе от линията. Всеки път, когато се монтират нови матрици за производство на нов модел, инженерите на BoHe ще посещават обекта по искане на клиентите и ще предоставят техническа поддръжка.