/ За нас /
Вашият надежден партньор в индустрията за плесени
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. е известна преди като Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Компанията се занимава основно с проектиране и производство на прецизни щамповани форми като Автомобилни форми, 3C електронни формии изследванията и развитието на домакински уреди, медицинско, полупроводниково и оборудване за автоматизация. И производството на различни нестандартни персонализирани части.
Повече от 90% от служителите на екипа на компанията имат повече от 15 години опит в производството на форми. Професионалният технически екип може бързо и точно да отговори на изискванията на клиента за производство. Добрата система за обслужване се отразява в клиента от първия разпит до приложението на продукта. Следпродажбено обслужване.
От 2021, компанията е получила повече от 20 високотехнологични патента. Отличното качество на продукта прави нашите матрици за щамповане изнася се в Япония, САЩ, Германия, Мексико и други страни. Ще продължим да правим иновации в технологиите, за да отговорим на различните нужди на клиентите.
Някои ключови моменти в Растежът на Бохе
2015
Създаването на Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. в Куншан, Суджоу, Китай с инвестиция от 5 милиона RMB. Основен бизнес: прецизно щамповане на матрици и обработка на части
2016
Получени права за внос и износ, годишният оборот нараства със 115% спрямо 2015 г
2017
Получи международен сертификат ISO9001. През същата година печели японската награда за подобряване на качеството на клиентите.
2018
Бързото нарастване на задграничните пазари Япония, САЩ, Германия, Мексико и др. се превърнаха в основни експортни пазари. Годишни валутни транзакции JPY: 2.86 милиарда USD: 2.59 милиона.
2019
Стратегическото местоположение на Nantong Rudong за изграждане на нов завод. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. е създадена и построена по същото време.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. влезе в експлоатация безпроблемно
2021
Започнете активно да разширявате бизнеса си на европейския и американския пазар.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Мисия и визия
  • Предприятие цел
    Станете отлична марка в индустрията за плесени и обслужвайте повече висококачествени клиенти по целия свят
  • Работна философия
    Променям се, израствам, нека работим заедно.
  • Предприятие Цел
    Клиентът на първо място, печелившо сътрудничество
Бизнес философия
Технология + Качество + Цена + Доставка = Перфектно обслужване
Висок калибър Производство на оборудване
За ефективно и точно производство ние разчитаме на многобройно международно оборудване, което е направено да издържи и помага за производството на компоненти с бързи темпове, за да изпълни квотите.
Персонализирайте Вашия Дизайн на мухъл
Получавате професионална консултация относно вашия дизайн, с професионални съвети, подкрепени от дългогодишен опит в изработването на калъпи на множество клиенти. Bohe се ангажира да намери решение, което отговаря на вашите цели и бюджет, като същевременно гарантира завършената форма на вашите спецификации.
Ние правим разлика За нашите клиенти
Нашите клиенти варират от малки местни търговци на едро до собственици на международни марки.
ГОРЪЧЕН КЕЙС
ЗАКОВАТЕЛ,ОТЗАД
FORMING_RESTRIKING